Hjem > Løsninger > Indhold

Sikre nøjagtigheden af koordinat måling maskine - granit

Nano (Xi'an) metrologi Co., Ltd | Updated: Nov 03, 2016
Source:

Precision manufacturing er en af de vigtigste udvikling retning af mekanisk fremstilling, det er blevet et symbol for at måle niveauet af high-tech i et land. Udvikling af avanceret teknologi og forsvarsindustrien er afhængig af præcision påvisning. Tre koordinere måling maskine som en slags høj effektivepræcision måleinstrumenter, udbredte i maskiner fremstilling, instrument manufacturing, elektronisk industri, luft-og rumfartsindustrien og national defense industries. Anvendelsen af granit i tre koordinater måling har bekræftet så tidligt som i flere år siden. Der er ingen andre materiale, som er bedre end granit, der kan tilfredsstille kravene til temperaturmåling.

Funktioner:

Andel: 3,07

Elasticitetsmodul: 128Gpa

Trykstyrke styrke: 262.2Mpa

Flexure styrke: 374.8Mpa

Vand absorption: normalt 0,5 ~ 0,7%

Koefficient for lineær ekspansion: 55 ~ 73 × 10-6℃

Shore hårdhed: 79.8(Amount to HRC>55)

Fordele:

1. god stabilitet. Efter hundrede millioner års naturlig aldring behandling, havde indre stress elimineret. Dens organisation er stabilt, der er næsten uden deformation, nøjagtigheden kan forblive stabil i lang tid.

2. simpel behandling. Ved slibning er polering, det let at få høj præcision og overfladeruhed. Det er ikke følsomme over for temperatur. Koefficient for termisk ledningsevne og koefficient for termisk udvidelse koefficient er lille, selv i mangel af en konstanttemperatur miljøkan opretholde nøjagtighed. I præcision udstyr, vil konkurrenceforvridning forårsaget af temperaturen påvirke nøjagtigheden. Men granit er ikke følsomme over for temperatur, temperaturen er afslappet, derfor kan opnå højere præcision.

3. nem vedligeholdelse. Under overfladen ren tilstand har af granit højere modstand, uden deformation, så det ikke vil påvirke nøjagtigheden.

4. god vibration absorption. Vibrationer er ugunstige faktorer af præcision måling.

5. ikke-ledende, diamagnetic.


Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com

Undersøgelse
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt os
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xian City, Shaanxi-provinsen, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologi Co, Ltd Alle rettigheder forbeholdes.