Hjem > Løsninger > Indhold

Udviklingen af måling i fremtiden

Nano (Xi'an) metrologi Co., Ltd | Updated: Nov 28, 2016
Source:

Måling er et gammelt og spirende forretning, det er udviklet sammen med den sociale produktion og videnskab teknologiudvikling. Samtidig markerer det også niveauet for modernisering af et land måling arbejde. Måling arbejde er en måde at forbedre den økonomiske fordel af industrivirksomheder, og er også en sikkerhed for at forbedre produktionen og produktkvaliteten.

I økonomiske aktiviteter, mere end 80% af industriproduktionen kan realiseres først efter en måling, måle aktiviteter i de industrialiserede lande bidrager med 4% ~ 6% til bruttonationalproduktet (BNP), måling er "Øje" af den industrielle produktion. I de sidste 25 år, med fremkomsten af 3D laserscanner og optisk teknologi, opnås måleteknologi den hurtige udvikling. Som et resultat, dette felt vil indse yderligere udvikling af de nye funktioner i fremtiden, som vil øge kapaciteten, kvalitetskontrol og afprøvning. Ny udviklingsindsats vil også resultere i ændring af fremstillingsprocessen.

Metrologi test job vil blive flyttet fra laboratorium til produktion workshop. Nøglen til dette skift er portabilitet, enkelhed og fleksibilitet af udstyr. Derudover målingen skal gennemføres i tilfælde af ingen menneskelig indgriben, at fremstillingsprocessen vil være i stand til at rette sig efter resultatet af automatisk måling.

Fordi denmåleudstyrer mere og mere tæt på produktion workshop, det skal have enkelhed og let at bruge, som kan gøre test delene fabrikanten. Inspektion og kontrol med kvaliteten af dele vil ikke længere være en parallel proces, det vil blive en integreret del af fremstillingsprocessen. Måling vil udføre flere gange i fremstillingsprocessen, der er således flere målinger før reservedele gøres op.

Nu, flere og flere operatører skal udføre kvalitetskontrol og teste direkte i produktion workshop. Så måleudstyr bliver mere intuitiv og nem at bruge og forstå. Viden niveau af driften og nødvendige professional vil også falde.

I fremtiden, vil menneskelig indgriben blive erstattet af den automatiske målesystem. Fordi programmering er tilbøjelige til at være mareridt af kvalitetskontrol gruppe straks, vil de være mere tilbøjelige til at vedtage fleksible og intuitive software og hardware integration. I slutningen af dag, det bare lidt simpelt, derfor kan robot adskille poster og fortsætte planlægningen af stien.

Endelig, intelligent måling vil være en fuldstændig vending af fremstillingsprocessen. Baseret på automatiseretmåling løsning, fremstillingsprocessen vil indse automatisk korrektion. I virkeligheden, er dette begreb mange futurister fælles ønske.


Oplys venligst os, hvis der er spørgsmål eller rådgivning

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com

Undersøgelse
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt os
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xian City, Shaanxi-provinsen, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrologi Co, Ltd Alle rettigheder forbeholdes.